Kaasateljee – het verhaal

In juli 2022 zijn wij een kaaswinkel gestart in het centrum van Heers.  Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod van binnen- en buitenlandse kazen.

Het welzijn van de dieren en van de boer staat bij ons centraal.  Dus wij proberen zo veel mogelijk artisanale hoevekazen te verkopen met zo weinig mogelijk tussenpersonen.

Daarnaast hebben wij ook een selectie van fijne vleeswaren waarbij onze speciale aandacht gaat naar de Italiaanse vleeswaren. 

Verder hebben wij een uitgebreid aanbod aan delicatessen en (lokale) wijnen, alsook een seizoensgebonden assortiment van tapas.

Michaël Frans

Michaël is niet aan zijn proefstuk toe. 

Na jarenlange ervaring in gerenomeerde kaashandels, en een opleiding tot kaasmeester was de tijd rijp om een eigen zaak te starten.

Samen met zijn partner Kim Driesmans bouwen zij elke dag aan het verbeteren van hun aanbod, en maken ze prachtige schotels om uw planken tot een ware beleving te maken.

Wilt u tijdens het weekend kunnen genieten van een mooi assortiment kaas?  Of heb je liever enkele proevertjes om een kaasfamilie beter te leren kennen?  Dan zit je hier zeker op de juiste plaats. 

Van kaasplanken op maat van een bepaald seizoen of bepaalde feestdag, tot de proefpakketten. Altijd vers en snel afhaalbaar in onze winkel.

Let wel op je kan je bestellingen enkel afhalen op de aangegeven data op onze bestelpagina.